Barion Pixel

A „Hogyan tanuld meg?” online tanulási csomag

Könnyebb, önállóbb tanulás a
„Hogyan tanuld meg?” tanulási technikával!

Motiváltan, sikerélménnyel

Melyik szülő ne vágyna arra, hogy gyermeke szeressen tanulni? 😍
Szeretnénk őt boldognak, sikeresnek látni. Ha érettségit, egy jó szakmát szerezne vagy egyetemre menne; de talán a legfontosabb, hogy megtalálja azt, amit szeretne csinálni; és azért annak is örülnénk, ha meg is tudna belőle élni.
👨‍💼👨‍🔧👩‍🍳👨‍🌾👩‍⚖️👩‍🏫👨‍⚖️👷👨‍🚒👩‍🚀👮‍♂️👨‍🏭👩‍⚕️👨‍🎤👩‍🎨👨‍✈️

A vágyak szépek, és kellenek is, de a gyakorlat néha más. Tapasztaltad már ezeket, amikor tanulásra kerül a sor? 👇🥴

Egyszerűen

 • lusta;
 • motiválatlan;
 • érdektelen;
 • figyelmetlen;
 • makacs, dacos;
 • fáradt stb.

És nem segítenek ezek sem:

 • tanárhiány;
 • kevés idő;
 • leterheltség;
 • rossz tankönyvek;??? / tankönyvek minősége???;
 • tanári hozzáállás;
 • Megfelelő színvonalú oktatás hiánya.
 • Túl sok, illetve felesleges tananyag.
 • Nem az életre nevelés az iskolában.

Mi lesz, ha ez így megy tovább?

A legtöbb szülő attól tart, hogy gyermekét kudarc éri, lemarad, a végén pedig feladja, és nem éri el a céljait. Talán elveszti az érdeklődését, és nem tud továbbtanulni. Az egyik legrosszabb, hogy megbukik.

Szülőként, tanárként nem lehetsz mindig ott, hogy segítsd a tananyag megértésében. Noha támogatni akarod, a saját problémáiddal, és napjaink kihívásaival is meg kell birkóznod. Pl. az anyagiak. Csak nézzünk rá az árakra; és nem tudni mit hoz még a jövő, ki tudja hogyan fogjuk finanszírozni gyermekünk oktatását. 💰

Tények

A 2018-as nemzetközi szakmai mérések alapján, a hazai eredmények elszomorítóak, ahogy az alábbi hivatalos statisztika is mutatja (szövegértés, matematika, és természettudomány tárgyakból). 👇😔

A 2018-as PISA (Programme for International Student Assessment) felmérésben részt vett magyar diákok pontszámai: szövegértés, matematika és természettudományok terén, 2000-2018-ig.

Oké, elég az árnyoldalból!
Lehet valamit tenni ezzel kapcsolatban!
(egy adat, amit csak kevesen tudnak...)

Mi az erős, stabil alap, ami a nehézségek ellenére is az marad? 🤔

Projektjeink 23 hazai iskolában, együttműködés közel 2.000 diákkal, több mint 10.000 órányi magántanári tapasztalat, és több mint 25 év az oktatásban tapasztalata azt mondatja velünk, hogy az alábbi két dolog:

 • Megfelelő tanulási technika.
 • Motiváció.

Mit jelent ez? Azt, hogy tud tanulni, vagyis ismer egy olyan tanulási technikát, amivel szinte bármit el tud sajátítani; ebből adódóan pedig motivált, vagyis szeret tanulni, van hozzá szándéka, és nem az időt húzza, amikor le kell ülni a lecke elé. Ezek azok, melyek továbblendítik őt az akadályokon.

De elég az árnyoldalból;
lehet valamit tenni ezzel kapcsolatban!
Büszkén mutatjuk be neked a „Hogyan tanuld meg?” tanulási technikát!

Létezik ilyen tanulási technika? És ha igen, biztos működik, van róla tapasztalat? 🤔

Létezik? Igen! Működik? Igen! Tapasztalat? Nem kevés.

A „Hogyan tanuld meg?” c. könyvet 1994-ben adták ki, vagyis 30 éve.

A tanulási technológia azóta egy rendkívül széles körben alkalmazott tanulási technika.

Beszéljenek a számok, és a tények:

St. Louis, Missouri-ban a Nemzetközi Alkalmazott Oktatástan központi???szervezetében már több, mint 1.100 iskolába, és korrepetitori csoportba implementálta (gyakorlatba ültet???) a tanulási technológiát.

135.000 oktatót képeztek ki, ezzel pedig 38 millió tanulónak hozták el a tanulási technológiát világszinten.

 

https://www.scientology.org/how-we-help/applied-scholastics/program-results.html#slide1

Mit mondanak a gyerekek, itthon,
a „Hogyan tanuld meg?” tanulási technikáról?

A felnagyításhoz kattints a képre.

Sokkal többet tudtam már órán nyújtani, mint eddig… tehát meglepő volt a változás… úgy döntöttem, hogy fogom alkalmazni ezt a módszert… Szeretnék továbbtanulni, megváltozott tehát az egész életfelfogásom azt lehet mondani… mert valahogy ez a tudás teljesen átalakítja az embert, és egy tudatlan emberből csinál egy olyan embert, aki tényleg szuper minden téren… legalább is én ezt látom…”

Egyre jobban elkezdtek érdekelni ezek a dolgok… el tudom képzelni, hogy bármit képes vagyok megtanulni… hát ezek után, amit itt a 9 nap alatt kaptam… összehasonlításképpen az elején nem érdekelt semmi, nem értettem semmit, most pedig NINCS OLYAN DOLOG, AMIT NE TUDNÉK ÉRTELMEZNI…” – P. Nóri (16 éves tanuló)

„A tanfolyam során rájöttem, hogy nem vagyok buta, és levizsgáztam.” – Sz. Máté (gimnazista)

„Amit tanultam a tanfolyamon, mind új volt és szerintem majd remekül fogom használni a tanulásban is!” – N. Dávid

„Ennek a könyvnek sokat köszönhetek! Könnyebben megy a tanulás. Ha nem értek valamit, meg tudom keresni a hibát és már meg is értem. Sajnálom, hogy vége, mert játékosan, jó hangulatban, új ismereteket szerezve teltek az órák.” – B. Anita (7. osztály)

„Olyan dolgokra jöttem rá, amiket eddig nem fedeztem fel.” – H. Franciska (7. osztály)

„…hihetetlen változáson mentem keresztül. Egy hónappal ezelőtt konkrétan teljesen rosszak voltak a jegyeim… Egy hónap elteltével robbanásszerűen változtak a jegyeim és javultak, tehát hasznát vettem a tanultaknak.. jobban tudtam koncentrálni órán isAjánlanám diákoknak és felnőtteknek egyaránt, mert bármibe az életben fel bírom használni… és ezekkel a tanulmányokkal az ember szert tehet azokra a dolgokra, amit eddig nem értett… én vagyok a példa… eddig kettes-hármas átlagom volt, most 4 fölött van majdnem az átlagom, tehát javultam bőven… egy hónap alatt!” – S. Szilárd (18 éves tanuló)

Mi a véleménye a szakembereknek?

„A tanulóink figyelme, együttműködő képessége javult, és eredményesebbé vált a tanulás. A bemeneti és kimeneti mérések igazolták a várakozást. A végeredmény azt mutatta, hogy a módszer alkalmazható, én azt mondom, hogy tökéletes volt a mi gyerekeink számára.” – Nagy Sándorné, tanár

„Munkám során többször tapasztaltam a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek körében a nyelvi hiányosságok meglétét és az alulmotiváltságot. Véleményem szerint, az Alkalmazott Oktatástan tanulás-módszertani programja megfelelő segítséget nyújt a tanulási nehézségekkel küzdő diákok számára.” – Dr. Horváthné Lázár Gabriella, tanító

„A munka során a gyerekek aktivitása nem csökkent. Motiváltságuk, figyelmük egyre tartósabbá vált az idő múlásával. Felfogóképességük, szóbeli kifejezőképességük folyamatosan fejlődöttMeglátták a tanulás lényegét. Egyre ügyesebben, világosabban tudták elmondani gondolataikat.

Sokat javult a beszédfegyelmük is. Türelmesen, érdeklődően, hallgatták egymást.

Határozottan javasolnám másoknak is, mert tudatosítja a gyerekekben a tanulás buktatóit, s azt is, hogy ezek a dolgok felismerve kezelhetőek, és megváltoztatja a tanuláshoz való viszonyt. Most már nem ijednek meg a gyerekek attól, ha első hallásra nem értenek valamit.” –  Debreceni Ágnes, tanító

És a szülőket se felejtsük el!

Eddig nem tudtam, hogy hogyan segítsem a fiamat a tanulásban, de most már tudom, hogy amit eddig nem csinált, azt azért nem csinálta, mert nem tudta ezeket az alapelveket, amiket itt tanulunk. Azzal, hogy most már látom ezeket a dolgokat, így hozzá tudom segíteni egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb felnőttkorhoz. Végre nem lesznek köztünk szakadékok! Köszönöm.” 
(Gy. Zsoltné)

Új módszert mutattak be számomra, amivel segíthetem gyermekem szövegértési nehézségeinek leküzdését. Rámutattak, hogy mi az, amivel eredményesebben fog tudni olvasni.”
(Sz. Marianna, szülő)

„Megerősített abban, hogy nem csak nekünk van gondunk az oktatással. Kézzel fogható segítséget kaptam, hogyan kezdjek neki a betűk stabil elsajátításához a kisfiammal.”
(Gy.-né Niki)

Mitől más a „Hogyan tanuld meg?” online tanfolyam

Nem memorizáló tanulási technika, (attól, hogy emlékszik rá, még nem biztos, hogy érti is) hanem a gyökerénél ragadja meg a tanulási problémák okait. ☝️🥸

Ez egy könyv, amit bárhol/bármikor elolvashat a gyerek; vagy egy többnapos tanfolyam, azaz el kell mennünk hozzátok Budapestre, ami macera és idő? 🥴

A „Hogyan tanuld meg?” egy könyv, és egy kétnapos tanfolyamon lehet elsajátítani a benne leírt tanulási technikát. 🏃‍♀️ Ne szaladj el! Nézd csak! 👇😍

Gyermekednek már nem kell mindezen végigmennie! 2023-ban (a világon először, mi magyarok) elkészítettük a „Hogyan tanuld meg?” tanulási technika ONLINE FORMÁBAN IS ELVÉGEZHETŐ VÁLTOZATát, nemzetközi központi szervezetünk jóváhagyásával. 🥳🍾 -> 🇭🇺🥇 -> 👑

Miért válaszd gyermekednek
a „Hogyan tanuld meg?” online tanfolyamot?

MOTIVÁCIÓ, MAGABIZTOSSÁG

✊🦸‍♀️🦸‍♂️

A tanfolyam azonnali hatása, hogy a gyermekek motiváltabbá válnak a tanulással kapcsolatban, magabiztosabbak lesznek, és rájönnek, hogy nem is velük van a baj.

EGYEDÜL IS HASZNÁLHATÓ

👩‍💻

Az anyag egyszerű, könnyen érthető, és könnyű kezelni a tanfolyami felületet. Gyermeked maga is végig tud haladni a tanfolyamon, de mindenképpen javasoljuk – főleg a kisebbeknél –, hogy ezt a te (szülői) felügyeleteddel tegye meg. Törekedtünk arra, hogy a gyermekek is könnyen eligazodjanak benne, és akár önállóan is tudják használni. A sebességet, szóhasználatot és a stílust az alsós diákokhoz igazítottuk, hogy a legkisebbek is könnyen megértsék; de ez nem jelenti azt, hogy a tudásanyag csak „kicsiknek” való!

ÖNBIZALOM, ÉRDEKLŐDÉS

💪👀

Sokaknak nagyobb önbizalmat és nyitottságot adhat a további tanulással kapcsolatban, kedvet kaphatnak olyan tantárgyakhoz is, amit előtte nem szerettek.

SZÓKINCSFEJLESZTÉS

🗣️📚

Sok fontos szónak a jelentését is elmagyarázza, így fejleszti a szókincset, kifejezőképességet.

SZAKTUDÁS

👩‍🏫

25 évnyi tapasztalat, 23 hazai iskola, több mint 2.000 tanuló: a videókban a módszer specialistája, egy gyakorlott pedagógus fogja végigvezetni gyermekedet a tanfolyamon.

IDŐ- és KÖLTSÉGHATÉKONY, KÉNYELMES

⏱️+💰+🛀

Időt takarít meg, mert nem kell utazgatni az órákhoz. Online bárhonnan, bármikor elérhető. Korlátlan ideig és alkalommal megnézhető. És több gyermek is használhatja, egyetlen tanfolyam áráért.

CÉLOK

🎯

Egy hatékony eszközt kap a kezébe a céljai eléréséhez. Mindezt egyszerűen és könnyen.

A GYEREKNEK SZÓL

👧👦

Lépésről lépésre haladva, sok példával, játékosan, gyakorlatiasan és könnyeden adjuk át a tudást. Annak a gyermeknek sem megerőltető, aki nem- vagy csak gyengébben tud olvasni, mert az anyagot szóban is hallja a videón. A kurzust úgy késztettük el, mintha egy korrepetitor ülne gyermeked mellett, és magyarázná el neki az anyagot. Nem szükséges olvasnia, mindent hangosan is elmondunk.

HASZNOS ELFOGLALTSÁG

👨‍💻👩‍💻

Kiváló elfoglaltság egy hajtós nap estéjén is. Gyermeked pl. a testvéreivel, illetve veled/veletek együtt is hallgathatja a tanfolyamot, így te akár főzés közben is részt tudsz venni. Ennek hatalmas ereje, hogy együtt tanultok új dolgokat, ez pedig nagyon megerősítheti köztetek az együttműködést, a közös munkát; valamint Te is megismered a módszert; gyermeked pedig értelmesen le van foglalva, míg készíted a vacsit.

Mire találhatsz választ a tanfolyamon?

✅ Mik azok a tényezők, melyek még azelőtt megakadályozzák a tanulást, még mielőtt elkezdenénk?

✅ Mi okozza azt, hogy egy tanuló elveszti a motivációját, lelkesedését? És hogyan állítsuk ezt helyre?

✅ Miért lesz dühös, hisztis valaki tanulás közben?

✅ Miért lesz unott?

✅ Van-e köze a fej-, has-, szemfájásnak, szemszárazságnak, ha az tanulás közben jön elő, és hogyan lehet kezelni fájdalomcsillapítók, szemcseppek nélkül?

✅ Mi az oka annak, hogy valaki belezavarodik egy gyakorlati tevékenység megtanulásába? Legyen szó bármiről, mint pl. tánc, gép szerelés, főzés, pénzügy, varrás, autóvezetés?

✅ Miért lesz valaki fáradt tanulás közben, még ha eleget aludt is?

✅ Mi okozza, hogy néha összezavarodunk tanulás közben?

✅ Miért felejtjük el azt, amit tanultunk? Mit tegyünk, hogy megmaradjanak a tanultak?

✅ Mi okozza azt, hogy valaki abbahagyja a tanulmányait, vagy hogy lóg az iskolából?

✅✅✅ És természetesen mindezen problémákra a megfelelő kezelés‼️

Mit tartalmaz a „Hogyan tanuld meg?” online tanfolyam?

NÉZZ BELE! Kattints a képre!

Figyelem! Ez egy betekintő, vagyis számos oldal ki van hagyva; a Hogyan tanuld meg? könyv teljes terjedelme … oldal.

Ha nem nyílik meg vagy üres oldalakat látsz, kattints a szövegre:

ABC olvasóköny 

abc olvasókönyv (betekintő)

Videók
3 óra tiszta videó anyag, 6 fejezet. 🗣️💻📱

Feladatok
Letölthető feladatok, munkafüzet formájában. 📝📒

Kiegészítő anyagok
Összefoglalók, tudáspróbák. 📋📋📄📄

Használati utasítás
Minden szükséges információ, egy precíz ismertető videó formájában, a tanfolyam végzéséről, gyermeked és a te számodra is, pluszban hasznos tanácsokkal. 📜

Fizikai anyagok
Ezeket postai úton küldjük el. Erről bővebb információt találsz lejjebb, a csomagoknál. 📙📬

Mi történne, ha segítségre volna szükségetek
a tanfolyamon?

Nem hagyunk magatokra! Ezért áll rendelkezésedre szakértőnk, akitől bármikor kérdezhetsz. Élő segítséget fogsz kapni, nem egy automatával, valami mesterséges intelligenciával kell bajlódnod, hanem személyesen a módszer specialistájától kapsz segítséget.

Telekesi Edit: 📞 06-70/627-5516   📧 info@hogyantanuldmeg.eu

Telekesi Edit beszéde a „Hogy  kezeljük az olvasási és szövegértési problémákat” IV. Országos pedagógus konferencián.

A „Hogyan tanuld meg?” online tanfolyam
"magyar hangja". 🗣️👩‍🏫 Ismerd meg a történetét!

Telekesi Edit (Tea)​
tanár, korrepetitor,
az „abc olvasókönyv” szerzője

Tanári diplomám megszerzése után általános iskolában kezdtem el tanítani. Nagyon lelkesen kezdtem a munkámat, de pár év oktatás után kiábrándultam az iskolai oktatásból. Úgy éreztem, hogy a rendszer a valódi célomat – a tudás átadását – nem támogatja hatékonyan.

A ’90-es évek vége felé egy magánkezdeményezésben működő tanulócsoport vezetője felkért, hogy tanítsak náluk szakos tanárként. Itt ismertem meg az Applied Scholastics International szervezetén keresztül a „Tanulási technológiát”. Ez alapvetően megváltoztatta a tanítással kapcsolatos korábbi hozzáállásomat, és új lehetőségeket tárt fel előttem. Nagyon izgalmas időszak volt ez. Ahogy tanultam a módszertant, már alkalmaztam is. Így azonnal megtapasztaltam, hogy tanításkor hogyan működik. Figyeltem, hogy mi történik, hogy reagálnak a gyerekek, mik az eredmények. Óriási lelkesedésem lett újra ahhoz, hogy tanítsak, mert nagy sikereket tudtam elérni olyan helyzetekben is, amiket korábban talán feladok.

Egye több saját tapasztalatot szereztem magántanításban is az új módszerrel. Különböző tanulási problémákkal kerestek meg, egészen piciktől a 40 éves felnőttig, és így gyarapodtak a tapasztalataim is.

2008-ban felkeresett az Alkalmazott Oktatástan hazai képviselete, és felkért, hogy működjek együtt velük iskolai tesztprogramokban is. Éveken keresztül, összességében több ezer gyermekkel dolgoztunk együtt egészen addig, amíg kifinomítottuk azokat a módszereket, amivel teljes osztályok is átütő fejlődést tudnak elérni tanulási képességeikben.

Számos egyéni sorsot fordítottunk meg munkánk során. Ez nagyon felemelő, ugyanakkor felelősséget is ró ránk, hogy igyekezzünk még több gyermeknek segíteni.

Itt van például az alsós Lili (a nevet adatvédelmi okokból megváltoztattuk), akit tanára beválasztott egyik kísérleti programunkba. Olvasd el, mit írt nekünk a tanítója:

Lili próbaként került a csoportba, mert enyhe értelmi fogyatékos, és azt gondoltam, hogy pici eredmény lehetséges nála. Tévedtem, mert látványos, az osztálytársai által is tapasztalt fejlődés történt a kislánynál. Önmagához képest óriási a fejlődése, kevés szónál maradt meg az ejtési probléma, szótisztázásnál mondatokat tud alkotni a szavakkal. Betűcsere és szótagkihagyás még előfordul, az ismeretlen szó helytelen értelmezése gyakori… Előfordult, hogy társai, a tanórai hangos olvasás alkalmával annyira meglepődtek a szép olvasás hallatán, hogy hatalmas tapssal jutalmazták Lilikét. Az önbizalma, az osztályban elfoglalt helye is pozitívan változott.”

És mindez pár hónap alatt történt. Vagy itt van egy másik tanár visszajelzése:

„Tudod, szeretnek jönni, és szívesen végzik a gyakorlatokat. Egyre több a sikerélményük az iskolában, és még többet szeretnének. A kicsikkel is jól haladunk és a kezdeti rossz jegyeket ugrásszerűen javítják nyelvtanból és szövegértésből is!”

Viszont ezalatt a több, mint 20 év alatt bizony gyakran el is keseredtem. Mert amíg a ’90-es évek végén jellemzően a felsős diákok (5-6.-osok) szülei kerestek fel, mert akkor jelentkeztek a tanulással a bajok, az évek elteltével egyre fiatalabb gyermekekkel fordultak hozzánk. Mára már sajnos ott tartunk, hogy teljesen megszokott, ha elsős gyermekkel keresnek fel valamilyen tanulási probléma miatt.

A jó hír viszont az, hogy mindaz a rengeteg tudás, amivel ezeket az eredményeket elértük, már számotokra is elérhető! Most megkaptam azt a megtisztelő feladatot, hogy az egyéni fejlesztéshez jól használható megoldásainkkal megismertessem a szülőket is, és immár Ti is élvezhessétek munkáink gyümölcsét.

RENDELD MEG MOST!

👇                   👇                    👇

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Alkalmazott Oktatástan Mo. kiadás
(25 éve töretlenül az oktatásban)

1-4 napos kiszállítási idő
egész Magyarországon

⬇️                   ⬇️                    ⬇️

"FÉLÉVI BIZONYÍTVÁNY RENDBEHOZÓ" ajánlat

A jó év végi osztályzatok előmozdításáért, áremelés előtt biztosítunk egy utolsó lehetőséget arra, hogy még a JELENLEGI ÁRON juthass hozzá a csomagodhoz.

Az akció 2022. március 15.-ig tart.

LEGNÉPSZERŰBB AJÁNLAT

10%

kedvezmény

Könyv + Videó

csomag

Az arany középút. Minden / ideális segítség a technika elsajátításához.

Tartalma:

 • Hozzáférés az online videó tanfolyamhoz.
 • 1 db „Hogyan tanuld meg?” könyv (fizikai termék).
 • 1 db Gyakorló kártyák (fizikai termék).

Ajándék:

 • A kiadó logójával ellátott 4 színű toll.

21.990 Ft

helyett

19.990 Ft

pénztárca kímélő ajánlat

0%

kedvezmény

Könyv

csomag

Az alapok: csak a fizikai termékek, online videók nélkül.

Tartalma:

 • 1 db „Hogyan tanuld meg?” könyv (fizikai termék).
 • 1 db Gyakorló kártyák (fizikai termék).

7.600 Ft

Kivételes
Előnyök

15%

kedvezmény

V.I.P.

csomag

A maximum: online és fizikai termékek, képesség felmérés és élő konzultáció, díjtalan postázás.

Tartalma:

 • Hozzáférés az online videó tanfolyamhoz.
 • 1 db „Hogyan tanuld meg?” könyv (fizikai termék).
 • 1 db Gyakorló kártyák (fizikai termék).
 • A fizikai termékek díjtalan postázása
 • Online személyes képesség felmérés gyermekeddel.
 • Online 45 perces online konzultáció Edittel (célok, akadályok, tanácsok).

Ajándék:

 • A kiadó logójával ellátott 4 színű toll.

34.700 Ft

helyett

29.495 Ft

Gyakran Ismételt Kérdések

Hány éves kortól ajánlják, és meddig?

Kisiskolás gyermekednek ajánljuk, aki már elsajátította az olvasás csínját-bínját, de még nem nézett szembe a felmérők félelmetes és izgalmas világával. Tanulmányozhatja egyedül vagy a segítségeddel, de a leghatékonyabb, ha követitek az online vagy jelenléti tanfolyamot is.

Végigmehet-e egyedül a gyerek az tanfolyamon?

Igen. A gyermek akár egyedül is eligazodhat rajta.

Mennyi ideig tart elvégezni?

3 óra tiszta videó anyag, de az elvégzése a sok gyakorlat és esetleges ismétlések miatt lehet 10-15 óra is.

Tanulási problémákkal kapcsolatban, tudunk-e segítséget nyújtani?

Igen. Kérjük írd meg az info@buliasuli.hu e-mail címre, hogy miben van szükségetek segítségre.

Kérdésed van? Hívj bátran!

Vagy küldj emailt:
info@hogyantanuldmeg.hu

Speciális ajánlatunk „Hogyan tanuld meg?” online tanfolyam vásárlók részére!

Nézd csak mi az alcíme a „Szülői kézikönyvnek”: olvasás és írás tanításához, valamint korrigálásához! Tehát, ha gyermeked most kezdi az olvasást, vagy ha már megvan a baj.

Ám sok szülő tart attól hogy elront valamit, amikor segíteni akar gyermekének.

Ezek a kiadványok azért készültek el, hogy aki szeretne, bátran bele merjen vágni, hogy megszerettesse gyermekével az olvasást.

Ezért hoztuk létre a Kézikönyvet és a Foglalkozástervet, hogy átlendítsenek a kezdeti nehézségeken, és mindig kéznél legyenek, hogy magabiztosabb légy.

Szerettesd meg gyermekeddel az olvasást; szerezd meg te is az „abc olvasókönyv” írójának bevált titkait, és tanulási technikáit!

Egészítsd ki a rendelésed a Tanítsd meg olvasni és írni” csomaggal, még most!

Ára:

5.000 Ft helyett

5% kedvezménnyel, most:

4.750 Ft