Barion Pixel

Javítsa gyermeke matematika tudását
a Tudáskulcs munkafüzetekkel!

Játékosan, sikerélménnyel

tanulo.png

Javítsa gyermeke matematika tudását
a Tudáskulcs munkafüzetekkel!

Játékosan, sikerélménnyel

Melyik szülő ne vágyna arra, hogy gyermeke motivált legyen a tanulásban; mi több, jól tanuljon és örömmel járjon iskolába?

Ha gyermeke jó matematikából és az azon alapuló tantárgyakból (fizika, kémia, informatika), több elismerést kap tanáraitól, ami önbizalmat ad neki; emellett a tanulási sikerek egyre motiváltabbá teszik a még jobb teljesítményre.

Ha pedig jól tanul, a későbbiekben jobb iskolába is bekerülhet, szabadabban választhat magának hivatást, ami felnőttként jobb állást, magasabb fizetést és több megbecsültséget jelenthet.
Ezért minél előbb érdemes stabil alapokra helyezni a tanulmányait!

A Tudáskulcs matematika munkafüzet csomag több mint 10.000 órányi magántanári tapasztalat összegzése, amit átalakítottak egy gyermekek számára önállóan is feldolgozható, különleges formába. Mindemellett, kiadása előtt rendkívül széleskörű és szigorú tesztelésnek vetették alá: 23 hazai iskola, 92 osztály, közel 2.000 diákjával.

Nadudvar7.jpg

Miért választotta már több ezer szülő, gyermekének a Tudáskulcs matematika csomagot?

KÜLSŐ SEGÍTSÉG NÉLKÜL IS HASZNÁLHATÓ

A gyerekek 3. osztálytól önállóan is tudják használni. Nem szükséges hozzá tanári vagy szülői segítség.

BIZONYÍTOTTAN
HATÉKONY

Kiadásuk előtt a Tudáskulcs munkafüzeteket rendkívül alapos vizsgálatnak vetették alá: 23 magyar iskola, közel 2000 diákjával, előtte-utána teszteléssel, mentálhigiénés szakemberek bevonásával – sikerrel.

KÖNNYŰ
ÉRTHETŐSÉG

Gyereknyelven van megfogalmazva. A magyarázatok könnyen érthetőek, a megértést ábrák segítik, a fogalmakat pedig nehézségi sorrend alapján csoportosítottuk. Semmi felesleges bonyolultság!

NEM CSAK A MATEMATIKÁT LEHET VELE FEJLESZTENI​

Mivel a matematikát más tudományok is használják, mint pl. informatika, fizika, a kémia egyes részei, így más tantárgyakban is segíthet.​

SZÓRAKOZTATÓ

A füzetek különleges feladatokkal, szórakoztatva vonják be a gyermeket a tanulásba, emiatt élménnyé válik neki a tanulás. A külalakja különbözik a hagyományos könyvektől, a mérete nem ijesztő, a betűk színesek, a feladatok játékosak – ezeket a gyerekek külön kiemelték, mint pozitívumot.

RENGETEG IDŐT
SPÓROL MEG

A leglényegesebb dolgok vannak egy helyen, rendszerezetten összegyűjtve, logikus sorrendben felépítve, érthetően elmagyarázva, hogy a leghatékonyabb megértést tegye lehetővé.

Mit tartalmaz a Tudáskulcs matematika csomag?

Magyarázatok
A magyarázatok nyelvezete eleinte tudatosan nagyon egyszerű, és ahogy haladnak az anyagban, fokozatosan emeljük a nehézséget, az érthetőséget mindvégig megtartva.

Illusztrációk
Céljuk, hogy segítsék a fogalom megértését. Tudatosan törekedtünk az egyszerűségre, lényegre, hogy sok színes, érdekes dologgal ne vigyük el a figyelmét az aktuális fogalomról.

Feladatok
Ezek nem csupán a fogalommal kapcsolatos feladatok (pl. színezd ki), hanem olyan feladatok, amelyek a megértését és alkalmazását segítik.

 • Szórakoztató
 • Kedvező ár
 • Magyar fejlesztés, hazai oktatáshoz alakítva
 • A betűk színesek, hogy ne a tankönyvekre emlékeztesse a gyerekeket
 • Kis méretű, amit a gyerekek külön kiemeltek, mint pozitívumot

NÉZZ BELE A FÜZETEKBE. Kattints a képre!

Figyelem: ezek betekintők, vagyis számos oldal ki van hagyva. A füzetek terjedelme a valóságban átlagosan 60 oldal feletti!

Számtan1

Ha nem jelenik meg vagy üres oldalakat látsz, kattints a szövegre:

Számtan 1

Matematika 1

Ha nem jelenik meg vagy üres oldalakat látsz, kattints a szövegre:

Matematika 1

Pedagógusok, szakemberek véleménye a füzetekről

„A tanulók megkedvelték a munkafüzetet. Szívesen fogtak önállóan a munkához, sikerélményekhez jutottak. Fejlesztőleg hatott a fegyelemre, gondolkodásra. Figyelmük, együttműködő-képességük is fejlődött. Válaszaik gyakran meglepően kreatívak. Sikerült jobban megismerni egy-egy gyereket.”

S. Jánosné, alsós tanár

 

„A feladatok gyakorlatiasak, életszerűek, alkalmazkodnak az életkori sajátosságokhoz.”

Nyíregyháza

„…szignifikánsan nagyobb mértékű fejlődés tapasztalható az első és a második mérés között a TUDÁSKULCS munkafüzet használatának köszönhetően.”

Dr. M. Mária – gyermekpszichiáter, kórházi részlegvezető

„Együttműködőbbek lettek a tanulók, igyekeztek átláthatóan vezetni a füzeteket, igényesebbé váltak.”

K. Józsefné, tanár

„Az egyszerűségében rejlő nagyszerűsége, ami alatt azt értem, hogy tényleg az alapoktól segíti a gyermeket a tanulási folyamatban. Úgy gondolom, valóban a meg nem értés okozza-okozhatja a legnagyobb problémát a tanulási folyamatban, ami ha később sem kerül tisztázásra, hátráltatja a pedagógust, de legfőképp a tanuló további előmenetelére lesz negatív hatással.”

Boconád

„A gyerekek nagyon könnyen kezelik ezeket a feladatokat, mivel szerintem ez TÉNYLEG NEKIK van megírva.”

Mányi József, gyakorló pedagógus

„Rendkívül hasznosnak érzem, mivel egy adott témakört játékosan, a didaktikusság mellőzésével ismételhetnek át. Ugyanakkor segíti a már meglévő tudás rendszerezését, az összefüggések átlátását is.”

Nyíregyháza

„…aprólékos, és a nehezen tanulókat sikerélményhez juttatja”

Boldogkőváralja

„A munkafüzet feldolgozása során a gyerekek motiváltsága, figyelme egyre tartósabbá vált az idő múlásával. Felfogóképességük, szóbeli kifejező képességük folyamatosan fejlődött. Egyre ügyesebben, világosabban tudták elmondani gondolataikat. Sokat javult a beszédfegyelmük is. Türelmesen, érdeklődően hallgatták egymást. Örömmel dolgoztak párokban, csoportokban, amikor egymásnak segíthettek. Ezzel a módszerrel hatékonyan és célirányosan lehet fejleszteni szókincsüket.”

 Dr. Horváthné Lázár Gabriella

Mit  mondanak a pedagógusok a Tudáskulcs munkafüzetekről?

HÚSVÉTI AKCIÓ!

Kedves Szülő! Elkötelezettek vagyunk az oktatás iránt, így nem mentünk bele az árháborúba. Egy éve emeltünk utoljára csomagárat, de eddig bírtuk. 🥵 Sajnos igazodnunk kell az új nyomdaköltségekhez.
Április 10.-ig, illetve a készlet erejéig a Tudáskulcs csomagok még a jelenlegi áron!

Rendeld meg most!

Akár 15% kedvezménnyel

(kb. három órányi magántanári korrepetálás áráért)!

5%

kedvezmény!

ALSÓS csomag

(1-4. osztályosok részére)

    • Számtan
    • Mértékegységek
    • Útmutató

teljes ár: 6.190 Ft

Kedvezményes áron, most:

5.880 Ft

10%

kedvezmény!

LEGNÉPSZERŰBB AJÁNLAT

ALSÓS- és FELSŐS csomag egyben

(a teljes tudástár 1-8. osztályig)

„MATEKZSENI csomag” – az összes Tudáskulcs matematika füzetet tartalmazza

     • Számtan
     • Mértékegységek
     • Matematika 1.
     • Matematika 2.
     • Útmutató
A „MATEKZSENI csomag” megrendelőknek egy ajándék Tudáskulcs emblémával ellátott tollal kedveskedünk!
Hogy a „Tudás kulcsa” mindig veled legyen!

teljes ár: 11.390 Ft

Kedvezményes áron, most:

10.000 Ft

5%

kedvezmény!

FELSŐS csomag

(5-8. osztályosok részére)

    • Matematika 1.
    • Matematika 2.
    • Útmutató

teljes ár: 6.190 Ft

Kedvezményes áron, most:

5.880 Ft

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Alkalmazott Oktatástan kiadás
(25 éve töretlenül az oktatásban)

Maximum 2 napos kiszállítási idő
egész Magyarországon

Gyakran Ismételt Kérdések

Melyik korosztálynak szól?

Számtan: 1-2. osztályban szülői segítséggel, 3-4.-től önállóan is.
1.-ben már célszerű, hogy kéznél legyen mint segédanyag.

Mértékegységek: 1-2. osztályban szülői segítséggel, 3-4.-től önállóan és innen feljebb,  magasabb évfolyamokban is javasoljuk.
Mivel ebben a füzetben található fogalmak már 1. osztálytól előfordulnak a tananyagban, már 1. osztálytól lehet használni, sorrendben haladva a meghatározásokkal, ahogyan megjelennek a tanulmányokban.

Matematika 1: 5-6. osztály (Előtte ne adjuk oda önálló használatra.) A munkafüzet egyes szavaival korábban is találkozhatnak érintőlegesen a tanulók, de az 5. osztályban kezdik el komolyabb alkalmazásukat. A munkafüzet nagyon szorosan épül a Számtan munkafüzetre, az ott meghatározott szavakat ez a munkafüzet már nem tartalmazza. A feldolgozásnál, ha a Számtan alapjai hiányoznak, előfordulhat, hogy vissza kell térni a Számtan anyagban lévő szavakhoz.  Ezért javasoljuk, hogy legyen mindig kéznél a Számtan anyag is, amikor ezt a munkafüzetet használják.

Matematika 2: 7-8. osztály
Ez a kiadvány szorosan építkezik a korábban megjelent Számtan és a Matematika 1. kiadványokra. A korábban meghatározott szavakat itt már megértett, feldolgozott szóként használjuk. Ne vetessen át a gyerekkel olyan részt, amit még nem tanultak az iskolában!

Végigmehet-e egyedül a gyerek a munkafüzeteken?

Igen, feldolgozhatja egyedül is a diák. Azonban lényeges információ, hogy a tesztek alapján azok a gyerekek akik felnőtt vagy idősebb segítségével vették végig, 2x annyit fejlődtek, mint azok, akik egyedül dolgoztak vele. De ha csak egyedül megy végig, akkor is fejlődik, tehát ez sem elhanyagolható.

Melyik csomagot ajánljuk központi felvételire, gyakorlás céljából?

Ez nem gyakorló könyv. Ha gyermeke már stabilan érti az összefüggéseket, ismeri a matematika nyelvezetét, és csak a sebességen kell gyorsítani, akkor nem erre van a felvételihez szükségük.

A mi anyagunk abban segít, hogy könnyen és tartósan megértse a matek fogalmait, ami meg is marad, és utána könnyen megérti a feladatokat is. Megtanítja a matematika nyelvén érteni és csak ez után jön a gyakorlás.

Ha nem érti a matematika fogalmait, akkor a tapasztalat az, hogy a mechanikus gyakorlás eredménye nem lesz tartós, rendszeresen el is felejti, amit „megtanult”, mert valójában sosem értette meg ténylegesen.

Ha azt szeretnék, hogy meg is értse és ne felejtse el középiskolás korára sem, akkor a nagy csomagot ajánljuk, és használják szótár szerűen. Ez azt jelenti, hogy amelyik feladatot nem tudja könnyen és gyorsan megoldani, annál tisztázzák le a munkafüzetekből a feladat által érintett fogalmakat. Pl. a % (százalék) fogalma, vagy mi az hogy tört, vagy mi az a „tized”, mi az összeadás stb. És UTÁNA jön a gyakorlás, amikor már tudja; ez után kell jártasságot szereznie, hogy egyre gyorsabb legyen benne. Ezt nagyon fontos tudni, mert a megértés nélküli „gyakorlás” gyötrelmes, és nem lesz tartós eredménye. Hatására még a tanulástól is elmehet a diák kedve.

Ezek a füzetek a gyakorlást nem helyettesítik, viszont a megértést tartóssá teszik.

Felsős, vagy középiskolás gyerekeknek is ajánljuk-e?

Bár a csomag első két munkafüzete alapvetően alsósok számára készült, a tesztek szerint a felsőbb osztályosok (12-18 évig) képességeit éppúgy emelték ezek a füzetek, mint az alsósokét. Felsősöknek erősen javasolt a legfontosabb fogalmak megértésének pótlására a matek, fizika, kémia terén; tehát mindenféleképp, amennyiben valaha gondjai voltak a matematikával, vagy nem szereti/szerette a tantárgyat. Példának okáért, egy Dunaújvárosi szakképző iskola rendszeresen a munkafüzeteinkkel kezdi az első tanévet, mivel utána sokkal jobban tudnak haladni a diákokkal a tananyagon.

Mennyi ideig tart végigcsinálni a munkafüzeteket?

Egy munkafüzet alaposan 12-16 óra alatt dolgozható fel. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kezdésnél gyakran előfordul, hogy lassabb a munka, mert a gyerekek korábbi tanulással kapcsolatos negatív tapasztalatait is le kell küzdeni. Viszont minden tanár visszajelezte, hogy volt egy pont, ahol ez átfordult, lelkesebbé váltak, és jelentősen felgyorsultak a gyerekek. Nem a sebesség a lényeg, hanem a valódi megértés elérése. Ilyenkor jó érzés tölti el a gyermeket és szeretni fogja használni a munkafüzetet. Ha alapos munkát végez a diák, jobban fogja szeretni a matekot, mint előtte.

Speciális ajánlatunk!

Tudáskulcs alsós nyelvtan munkafüzetek

Nyelvtan alsós csomag

Szövegértési nehézségek, csekély szókincs, vagy konkrétan a nyelvtan a probléma? Olyanokat kérnek számon, minta gyermeked nyelvésznek készülne?
Az a tapasztalat, hogy az a tanuló akinek szövegértési nehézségei vannak vagy problémája van a magyar nyelvtannal, nagy eséllyel más tantárgyakkal is nehezebben boldogulhat.
Esetleg szeretnéd ha gyermeked jól beszélne minimum egy idegen nyelvet, ezáltal növelve jövőbeli esélyeit? A nyelvtan az idegennyelv-tanulásában is fontos szerepet játszik. Ha gyermeked nem érti a magyar nyelvtant, az idegennyelv-tanulás során is nehézségekbe ütközhet, ugyanis oktatás közben számos szófaj nevét és a mondatrészek neveit is használja a nyelvtanár. Ha nem érti ezeket a kifejezéseket, bajosabb lesz megtanulni az idegen nyelvet.
Ha gyermekednek problémája van a fentiekkel, ne halogasd míg rosszabbodhat a helyzet; ráadásul később újra kiszállítási költséget kelljen fizetned, vagy egy áremelés miatt már csak drágábban tudd megvenni. Egészítsd ki a rendelésed a nyelvtan csomaggal még most!

Teljes ára: 5.200 Ft

20% kedvezménnyel, most:

4.090 Ft

Speciális ajánlatunk!

Nyelvtan professzor csomag

Nyelvtan professzor csomag

Szövegértési nehézségek, csekély szókincs, vagy konkrétan a nyelvtan a probléma? Olyanokat kérnek számon, minta gyermeked nyelvésznek készülne?
Az a tapasztalat, hogy az a tanuló akinek szövegértési nehézségei vannak vagy problémája van a magyar nyelvtannal, nagy eséllyel más tantárgyakkal is nehezebben boldogulhat.
Esetleg szeretnéd ha gyermeked jól beszélne minimum egy idegen nyelvet, ezáltal növelve jövőbeli esélyeit? A nyelvtan az idegennyelv-tanulásában is fontos szerepet játszik. Ha gyermeked nem érti a magyar nyelvtant, az idegennyelv-tanulás során is nehézségekbe ütközhet, ugyanis oktatás közben számos szófaj nevét és a mondatrészek neveit is használja a nyelvtanár. Ha nem érti ezeket a kifejezéseket, bajosabb lesz megtanulni az idegen nyelvet.
Ha gyermekednek problémája van a fentiekkel, ne halogasd míg rosszabbodhat a helyzet; ráadásul később újra kiszállítási költséget kelljen fizetned, vagy egy áremelés miatt már csak drágábban tudd megvenni. Egészítsd ki a rendelésed a nyelvtan csomaggal még most!

Teljes ára: 7.800 Ft

Közel 20% kedvezménnyel, most:

6.300 Ft

Speciális ajánlatunk!

Tudáskulcs felsős nyelvtan munkafüzetek

Nyelvtan felsős csomag

Szövegértési nehézségek, csekély szókincs, vagy konkrétan a nyelvtan a probléma? Olyanokat kérnek számon, minta gyermeked nyelvésznek készülne?
Az a tapasztalat, hogy az a tanuló akinek szövegértési nehézségei vannak vagy problémája van a magyar nyelvtannal, nagy eséllyel más tantárgyakkal is nehezebben boldogulhat.
Esetleg szeretnéd ha gyermeked jól beszélne minimum egy idegen nyelvet, ezáltal növelve jövőbeli esélyeit? A nyelvtan az idegennyelv-tanulásában is fontos szerepet játszik. Ha gyermeked nem érti a magyar nyelvtant, az idegennyelv-tanulás során is nehézségekbe ütközhet, ugyanis oktatás közben számos szófaj nevét és a mondatrészek neveit is használja a nyelvtanár. Ha nem érti ezeket a kifejezéseket, bajosabb lesz megtanulni az idegen nyelvet.
Ha gyermekednek problémája van a fentiekkel, ne halogasd míg rosszabbodhat a helyzet; ráadásul később újra kiszállítási költséget kelljen fizetned. Egészítsd ki a rendelésed a nyelvtan csomaggal még most!

Teljes ára: 5.200 Ft

20% kedvezménnyel, most:

4.090 Ft